Begeleiding en Corona

Mensenwerk

Wat ik doe is mensenwerk. Daarvoor is direct contact het beste en plezierigste. In verband met de Corona-maatregelen overleg ik altijd met de opdrachtgever en de cliënt hoe we de begeleidingsactiviteiten het beste kunnen vormgeven.

Individuele begeleidingsactiviteiten kunnen plaatsvinden in een geschikte ruimte bij de opdrachtgever, maar ook  in de ruime spreekkamer die ik tot mijn beschikking heb en die voldoet aan de Corona-maatregelen. Wandelcoaching is uitermate geschikt voor individuele begeleiding. Veel cliënten kiezen daarvoor.

Begeleidingsactiviteiten van groepen doe ik bij voorkeur live in voldoende grote, goed geventileerde ruimtes waarin afstand bewaard kan worden.

Voor online sessies is mijn ervaring dat begeleiding van groepen goed kan tot 8 deelnemers.